Kvote za 7. mesec NFL

Bil sem dokaj na mestu, ki ima tako londonske igre same in kako se skupnosti ponavadi obnašajo, ko se vrnejo domov, zato cenim, da me to povzroča res strah. Ob vstopu v leto 2010 sem domneval, da bodo novi svetniki odšli na južno območje NFC. Kakorkoli že hočejo, toda Čisto novi Orleans se zdi podoben kot med «največjimi slabimi skupnostmi» kot skupina, ki jo zveni do usrane bitke. Na drugi strani vaše lastne žogice za golf poskuša najnovejši napadalec Rams v povprečju 304.korak tri jarde prehoda za vsako spletno igro, kar je najboljše za svežega šestega ekstrema v ligi NFL. Povsem novi Cardinals so bili v tej sezoni dobri proti rešitvi, kljub temu pa bi lahko imeli težave z odlašanjem orožja najnovejšega Ramsovega arzenala.

  • Ob zaključku videoigre se poskušajo sešteti polni rezultati ene druge ekipe, da bi vplivali na zadnji razpon seštevkov.
  • Povsem novi Raiders še niso omenili uvodnega QB v odsotnosti Garoppola, in medtem ko je imel O’Connell povsem novo prikimavanje v sezoni 2009, je bil Hoyer morda večji del leta na lestvici globine.
  • WSN-jevi specializirani pisci NFL združujejo svoje znanje o dejavnostih in lahko pri nogometnih stavah najdete najboljše vredne izbore, ki so na voljo v športnih stavnicah po ZDA.
  • Da, novi Jaguars vodi potezo na dve igri, toda izgube posameznikov so prišle pred najboljše organizacije v popolnoma novih Panthers in New Orleans Saints.

Čeprav so Shanahan in 49ers nadzorovali svežo predstavo v zgodnjem zelo dolgem času, menimo, da novi Rams zagotavljajo zmagovalno pot. Ponovna vrnitev Jimmyja Garoppola v game bookers šport napad vaših 49ers ni bila videti fantastična v 3. koraku Nekaj ​​dni, saj so 49ers dosegli le približno tri točke takoj po oceni touchdowna pri svojem uvodnem udarcu.Torej je oseba v bistvu denar flip, vendar bomo sprednjo stran na skupini, ki verjamemo malo bolj trenutno. Kljub temu, da je QB Cooper Hurry na čelu Cowboysov, pripravljamo 3 stvari za podporo Dallasu, da vam pomagamo doseči odlične divizijske zmage in se zaščititi pred vodilnimi poveljniki. Dallas je dejansko veliko bolj popolna ekipa v tem trenutku in najbolje deluje, če bi se približal touchdownu, če bi Prescott doživel.

Pridobivanje največjih kvot na tedenskem koraku 1 NFL igre je lahko tudi težko ustvariti sam. Ideje za darila Dimers, ki stavijo na boljšo ponudbo kvot NFL v prvem mesecu sezone 2024. Združite celotno igro Federal Football Category v letu 2024, primerjamo možnost NFL Las vegasa in lahko NFL vrstice iz športnih stavnic v svoji državi, da optimizirate svoje rezultate.

Novi NFL konture do končnice: game bookers šport

Preizkušanje dražljivk je verjetno neugodna izbira, medtem ko lahko ti nudijo ogromen obseg, ki je vreden, če igra premika pet območij, ste na pravi strani od njih. Nove sezone lige NFL 2021 so bile vsekakor čudne, medtem ko je še enemu dvojnemu podložniku uspelo zmagati naravnost v 15. dnevu. Novi Teksašani so razburili sveže Chargerje znotraj dobrega udarca, kjer se je zavetišče Los Angelesa borilo, da bi opustilo kar koli. Houston je. Tako najnovejši Chargerji v resnici nihajo, da bi zavzeli nov rob tekme za končnico, medtem ko so Whales, ki so prvi začeli sezono 1-7, trenutno na samem mehurčku. Oglejmo si podrobneje vse druge uvodne priložnosti za lastništvo Few days cuatro v letu lige NFL prek naših najboljših aplikacij za športne stave. DraftKings Sportsbook ima posebne ponudbe za nove strani samo na dolgi rok za 7. dan sezone NFL.

Detroit Lions pri Baltimore Ravens, 1. korak P Yards Fox

game bookers šport

Tudi če ga Denver ne more napeti v visokem videu, si ne predstavljamo, da bi Garoppolo nenehno premikal nove palice po nebu. Kar nikoli ne bi smelo biti presenečenje, glede na to, da Chiefsi dosegajo točke in omogočajo veliko stvari. Ohio Urban area ima v povprečju 29,8 na igro v napadu in odpoveduje 29.tretji korak. Poraz je že peti zaporedni, da si lastnik Miamija in lahko se pojaviš, ko je Matthew Wright iz Jacksonvilla dosegel odličen cilj v karieri na 53 travnatih površinah od konca datuma.

Boljši Nfl Mesec tretji korak Konec

Njegova brezčutnost bi morda lahko predstavljala izziv pri 49ersih, saj sprejemajo visoko naučeno teksaško obrambo. Pravzaprav naj bi ga odkrili pri Cowboysih, medtem ko so bili odlični favoriti dos.5, vendar je po njihovem ogromnem zaslužku nova linija poskočila za 2,5 do Cowboys (-5). Vendar ne, Carson Wentz je potrdil, da ima COVID, da bi zagotovil, da je obseg začasno padel na dos.5, ne glede na to, ali se zdi, kot da je Wentz zunaj. Zdaj boste lahko ugotovili, da bi bil po najnovejših protokolih naravnost nazaj, zato se je razpon vrnil navzgor blizu -7.Sredi vašega vikenda so novi Miami Whales nagnjeni k ogledu stadiona Highmark, da bi se pomerili s povsem novimi Buffalo Debts, dvobojem, mislim na stres v 4. tednu. so priljubljeni pri 2,5 izdajah ob strani Whales, številka, ki bo zagotovila veliko pozornosti obeh strani.

6. To je končni znesek od prevzemov, ki jih je zabeležil San Francisco v približno treh zmagah. Med približno tremi porazi Niners so te nagovorili samo za s seboj. Podobno ima Ohio Area samo dva skupna prometa v svojih štirih dobičkih, vendar pet polnih prometov v svojih dveh izgubah. Zasnova SportsLine vas načrtuje, da Mahomes znatno prekaša branilca Broncos Received Lock, pri čemer ima podajo skoraj tristo metrov in 2 dotika s snega. Najnovejša zasnova zahteva povsem novo varnost Chiefs v več kot 50 odstotkih simulacij.

Nyc Jets na stroške Buffala

game bookers šport

Baltimoru pa bi lahko bil naklonjen zavezanec, da se spletna igra začne na vašo nedeljo, pod pogojem, kako slabo je igral Nyc v svojem nizu padcev v petih video igrah. On je odličen diplomant kolidža McGill ali univerze, vi pa boste nekdanji dirkač divizije I v alpskem smučanju, ki je zdaj obseden z gospodinjskimi slabšami, in morda boste uporabniški pripomočki +EV. Hendikeperji elitne skupine in vi lahko vodite podatke skupine za analizo kvot, trenutne nabore ali drugo študijo, da se odločite in da vam bodo ljudje najverjetneje pomagali zaslužiti na igro. OddsChecker povezuje eno z različnimi športnimi stavnicami, od katerih vsaka ponuja dodatne kvote in jih lahko spremljate. Samo zapomnite si, da -110 pomeni, da bi morali izbrati 110 $, da bi osvojili sto $, in manj ko je slabe zadeve, bolje je za vaše zahteve. Če igra poteka v živo, lahko kljub temu ustvarite delni prenos na stavah, vendar bi se priložnost za igranje NFL prilagodila, ko bi se igre razširile.

Tri od petih skupnosti so dejansko pritrjene, ki imajo tri zmage, medtem ko so Carolina Panthers brez zmage na dnu. Na razporedu NFL za leto 2023 je v 7. mesecu močno tekmovanje NFC Southern Area med Tampa Bay Buccaneers in morda Atlanta Falcons.Potovanje v Atlanto, ki vam bo pomagalo v Tampa Bayu za to divizijsko tekmo, medtem ko ste dober omejeni podložnik. Postopek novih alternativnih možnosti za športne stave bo naporen, vi pa boste morda zastrašujoči – veliko več, kadar koli se jim zdi, da zadevno spletno mesto v resnici ne deluje najbolje, da bi pokrilo njihove ljudi.

Unders je v videoigri Falcons letos šest-ena, vi pa boste v spletni igri Titans zadnjih dveh 12 mesecev 17-šest. Na teden 3 moteče zmage nad povsem novimi Dallas Cowboysi ne preplavljajo veliko zaradi vse večjega zanimanja Arizone, ki se je pred kratkim soočila s popolnoma novimi 49ersi. Kar zadeva zločin Chargerjev, so bili ti ljudje spet namesto Austina Ekelerja v 3. mesecu in morda je Joshua Kelley enajstkrat zasedel 12 jardov. Popolnoma novi Brownsi običajno zaokrožijo prvotni mesečnik vaših sezon lige NFL s tekmami, s katerimi se soočijo vsi njihovi tekmeci AFC North. Zahteval je štiriindvajset korakov 3 proti Bengalsom v nekaj dneh, korak 1, preden je izgubil proti Steelersom v 2. dnevu.