Що схоже на порно: вирваний аркуш із визначенням 40 найпопулярніших видів фільмів у класифікації 18+

Що схоже на порно: вирваний аркуш із визначенням 40 найпопулярніших видів фільмів у класифікації 18+

Зрозуміло, що порно насправді давно вже не вважають чимось скандальним. Люди не приховують того, що люблять порно, вони не соромляться цієї правди. Згідно зі статистичними даними, понад 50% населення земної кулі хоча б раз дивилися фільми для дорослих. Крім того, тепер не тільки фільми, а й відеоігри, фотографії, мюзикли обдаровані порнографічним веб-контентом…

Сектор порнографії набирає величезних обертів і може створити конкуренцію навіть Голлівуду. Кожна людина тут точно знайде щось своє, адже порно вироби виготовляються на будь-який смак і вподобання, будь-якого стилю. Тим не менш, варто мати на увазі, що фільми для дорослих неймовірно рідко знімаються в одному певному жанрі.

Отже, перейдемо до порно стилів.

Домашня порнографія (любительське/аматорське кіно для дорослих).

Це відео, зняте на аматорську камеру та завантажене в Інтернет, де звичайні люди займаються сексом, часто у своїх власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись сексом з коханою для власного задоволення. Саме ця категорія наразі швидко набуває популярності та відома серед послідовників порнографії.ви можете знайти більше тут менструальная чаша порно з Наших статей

Очевидно, ідеально розірвані тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​зараз досить одноманітні для цільового ринку. У домашньому порно ви можете легко знайти справжні реалії, справжній секс, а не згідно з рукописом. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, що втрачає професійна порнографія: незграбність деяких рухів, не один із найприємніших звуків або домашні собаки, які несподівано з’являються в кадрі.

Пародійна порнографія.

Ми обговоримо пародії на досить відомі фільми чи серіали. Порнографічний ринок не тільки виробляє нову порнопродукцію, але й має тут успіх. Керівники створюють х-рейтингові версії майже всіх відомих фільмів, які запускаються.

Порно за расою.

Якщо ви є послідовником певної національності, то порнографічна індустрія також має справу з вами в цьому. Порносайти, здебільшого, пропонують клієнту купу зон з порно, розбитих за громадянством. Ви знайдете понад 18 відеокліпів на свій смак із японськими, мулатськими, російськими, німецькими чи навіть арабськими жінками.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це жанр порнографії, який отримав таку назву через основних персонажів статі – зрілих жінок. Вона не обов’язково має бути справжньою мамою будь-кого у відео. Головне, що між партнерами в порно є порівнянна вікова різниця: матуся повинна хвалитися матір’ю різних інших акторів. І, природно, вона повинна бути теплою.

Лесбійська порнографія.

Цей жанр розкриє перед вами всі можливості гомосексуального сексу між жінками. Лесбійська порнографія залишається одним із найпопулярніших стилів у секторі порнографії як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і дітей.

Повністю порнографія.

Цей жанр може представляти секс, де обидва партнери старші, або серед них можуть бути молоді.

Геї.

Жанр, до якого відноситься порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Зваблення гетеросексуального чоловіка” & rdquo; та інші

.

Великі груди. Ця категорія відрізняється від інших стилів порнографії на будь-якому великому порнографічному сайті. Сюди входить будь-який відеокліп із зображенням жінки з величезними чи великими бюстами.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Звичайно, представлені всі відео в цій групі. Тому не варто наголошувати на головних персонажах секс-діяльності, оскільки в такому ролику людей з вулиці точно не звинуватить у непристойній поведінці. Однак вони можуть мати навіть енергетичну складову.

Феміністична порнографія.

Ця категорія належить до абсолютно нових, які нещодавно з’явилися. Так вийшло, що чоловіки відіграють головну роль у порнографічних послугах. Думку про те, якими саме повинні бути фільми для дорослих, виробляють представники сильної статі. І феміністичне порно відповідає на це новим поглядом і підходом. Це стосується, перш за все, зірок і актрис. Отже, заробіток на зйомках має бути рівним як для чоловіків, так і для жінок. Всі дії в порнофільмі повинні розглядатися з жінками. Рівні витрати на працю та контроль з ними всіх хвилин у фільмі;

Секс утрьох.

Це інша категорія, але іноді вона може поєднувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні партнерства.

Жіночий кульмінаційний момент.

Зазвичай ця категорія представлена ​​фільмами зібраних жіночих кульмінаційних моментів. Часто знімається під музику.

Великий укол.

Ситуація з цим стилем схожа на категорію «великі груди». У цій категорії є відеозаписи чоловіків, які отримують задоволення від своєї композиції.

Анальний

Секс з проникненням у пряму кишку. Ця категорія є однією з найбільш затребуваних і є практично в кожному порнофільмі. Навіть лесбійські фільми, де використовуються сексуальні іграшки, не є винятком.

Етична порнографія.

Ох, ці сучасні візерунки! Цей жанр порно відзначає приємну атмосферу і характер на знімальному майданчику. Серед акторів цього стилю найчастіше є пари, друзі або справжні фанати.

Мастурбація чи соло.

Відеокліпи, що охоплюють жанр зі сценами жіночого або чоловічого самозадоволення.

Оргії чи командний секс.

Командний секс можна назвати, якщо в ньому беруть участь більше 3 осіб. Крім того, стать порноакторів може бути різним. Хоча ця категорія є незалежною, зазвичай її можна знайти в таких категоріях, як «гей-порнографія» або «лесбіянки».

Порноанімація.

На жаль, не кожен сон, пов’язаний із сексом, можна зрозуміти за допомогою справжньої людини. Ймовірно, тому цей стиль був розроблений. Існує велика кількість комп’ютерних анімаційних фільмів, особливо відомими є японські мультфільми – хентай. Він поділяється на такі типи, як: Щупальця (статеві зносини з тваринами, які мають фалічні руки), Бара і Яой (гомосексуальні стосунки між чоловіками), Юрі (лесбійські інтимні стосунки), Футанарі (включаючи гермафродити), Ерогуро (включає сцени насильства), Лолікон і Сетакон (статеві зносини з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Кілька людей розуміють, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (зв’язування), домінування, садизм, мазохізм. Дійсно, у цьому прямому ефірі обговорюється веб-вміст порно цього жанру. Крім того, не завжди інтимні зв’язки можуть бути отримані фільмами. Тут ви можете побачити презентації схильностей, пов’язаних компаньйонів, сцени приниження чи покарання. Традиційно БДСМ-порнофільми можна розділити на два типи: maildom і femdom. Перша з цих груп складається з фільмів, у яких домінують хлопці, друга –- фільми з перевагою жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі спеціалізуються на сексі за участю драг-квін або трансгендерів. Зазвичай це транссексуали.

Навчальні порнофільми.

Жанр порно виник не так давно. Він сильно відрізняється від типового фільму для дорослих, який не завжди відображає реальність. Основна мета освітнього порно – показати людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Мабуть, прелюдія тією чи іншою мірою з’являється у кожному фільмі для дорослих. Але він також існує як інший жанр.

Ретро порнографія.

Стиль охоплює фільми для дорослих, зняті переважно у 80-х і 90-х роках. Головна їхня відмінність у тому, що тодішні порноактори були ближче до звичайних людей, ніж сучасні зірки кіно для дорослих із найкращою зовнішністю.

Порнографія подвійного проникнення.

Цей стиль складається з фільмів, які містять сцени сексуальних стосунків у двох проявах одночасно: вагінальному та ректальному. У цьому порноакторам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порнозірки мають сексуальні стосунки з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це стосується командного сексу.

Міжрасовий секс.

До цього жанру відносяться фільми із залученням представників різних рас нашої планети. Найчастіше тут грають на контрасті: білошкірі і темношкірі зірки займаються сексом.

Жорстокий секс.

Цей стиль може стояти окремо, не включаючись у категорію БДСМ.

Веб-камера або Live-Cam.

Стиль передбачає видимість деякої спонтанності того, що відбувається в будові. Це не попередньо записані відеокліпи. Вибравши цю категорію, ви матимете можливість «підглянути» за сексом будь-якої пари або, можливо, за приватною інтернет-моделлю. Версії веб-камер добре заробляють, задовольняючи потреби цільового ринку (мастурбація або танці еротичних танців) у реальному часі.

VR порнографія.

Цей жанр був викликаний наявністю відносно недорогих інструментів VR (гаджетів віртуальної реальності) та винахідливістю на сучасному ринку. Саме так почали з’являтися порно відео, стираючи межі між правдою та цифровим вигаданим світом.

Відеокамера-сюрприз.

Фільми для дорослих, нібито записані за допомогою прихованої камери. Вони не мають високого ступеня високої якості зображення.

Гра в обов’язки або косплей.

Фільми в цій категорії не обмежуються звичайними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Усе їх різноманіття представлено прямо тут, і актори із задоволенням утілюють улюблених персонажів цільового ринку з книжок і екранізацій фільмів, а також улюблені комікси.

Кастування.

Одна з найпопулярніших категорій порнографії. До цього стилю належать відео з налаштованим кастингом зірок або зірок, які шукають роботу в порноіндустрії.

Чарівна порнографія.

Жанр вирізняється високоякісними порнофільмами, вибраним саундтреком, оформленням та акторською грою. Слід мати на увазі, що секс, зроблений таким чином, більше схожий на заняття любов’ю, а не на звичайний статевий акт.

Кунілінгус.

Розновид орального сексу, коли зовнішні жіночі статеві органи просуваються язиком партнера. Секс в цьому стилі може бути як лесбійським, так і з участю чоловіка.

Гонзо порно.

У цій категорії камера розміщена в унікальний спосіб для досягнення ефекту, коли аудиторія ніби потрапляє всередину самого порнофільму.

Фістинг.

Крім того, одна з найпопулярніших класифікацій порно. Відео для дорослих у цьому стилі програмує метод сексу, коли численні пальці чи руки розташовані в задньому проході чи вагінальному каналі.

Буккаке.

Ця категорія порно японського походження. Його основна відмінність і функція полягає в тому, що кілька людей кінчають на одну порнозірку чи зірочку.

Інцест.

Порно, яке зображує сексуальні стосунки між членами сім’ї. Цей стиль заборонений у багатьох країнах. Тим не менш, представники порноринку знаходять і тут обхідні шляхи, знімаючи та публікуючи в Інтернеті, наприклад, секс між зведеними братами та сестрою.

Deja un comentario